Szakkollégiumunk

A Liska Tibor Szakkollégium a BME GTK 80 fős aktív tagsággal rendelkező szakkollégiuma. Célja, hogy tagjai számára, az egyetemi tanulmányokat kiegészítő, magas színvonalú előadások, kurzusok és műhelyek keretein belül lehetőséget nyújtson a fejlődésre.

Szakkollégiumunk három pólusú.

Egyrészt biztosítja tagjainak szakmai fejlődését egy kidolgozott szakkollégiumi életút mentén, melyben a szekciórendszerig való eléréskor négy nagyobb terület közül választhatnak a tagok: pénzügy, marketing, üzleti, illetve elemző területen szerezhetnek olyan többlettudást, melyet az egyetemi tanórákon való részvétellel önmagában nem.

A szakmai fejlődésen túl nagyon fontosnak tartjuk egy összetartó közösség kiépítését, ahol a tagok nem csak szakmai programokon egymás mellett ülő emberek, hanem szeretik és tisztelik egymást, mindegyikükben megvan a tenni akarás, és hajtják egymást előre. Természetesen számos program segíti az új tagok integrálódását, közös csapatépítésekkel, kulturális programokkal, tanulással és bulizással, táborokkal, együtt keléssel és együtt fekvéssel alakul ki egy olyan társaság, melynek öröm részese lenni.

A harmadik pillért nagyobb projektjeink szervezései adják. Ezek több hónapot átölelő folyamatot jelentenek, melyek során számos rendezvényszervező és egyéb menedzsment készséget sajátíthatnak el és gyakorolhatnak a szervezők élesben, hiszen rajtuk múlik a rendezvények sikeressége, melyeket sokszor nem csak a Karról, hanem az egész országból látogatnak.

További információk a Szakkollégiumunk honlapján találhatók!